Βρισκόμαστε στους πρόποδες  του μαγευτικού Πάρνωνα , εκεί που ο εξαιρετικής ομορφιάς  ορεινός όγκος βρέχετε με την θάλασσα , μέσα στην φύση της Αρκαδικής γης , στην καρδιά της Τσακωνιάς , οκτώ χιλιόμετρα  πριν από το παραδοσιακό Λεωνίδιο και οκτώ χιλιόμετρα μετά από τον όμορφο παραθαλάσσιο οικισμό του Τυρού , στον οικισμό Λιβάδι και δίπλα από το καταπληκτικό λιμανάκι της Σαμπατικής.
Μοναδικός προορισμός για σας που θέλετε να αισθάνεστε σαν στο σπίτι σας, για σας που θέλετε ιδιωτικότητα και ηρεμία, προσιτή πολυτέλεια και προσωποποιημένες διακοπές, κάτι δηλαδή παρά πάνω από ένα τυποποιημένο δωμάτιο ξενοδοχείου.
Το Απελον Τυρίτας είναι παραδοσιακές κατοικίες υψηλών προδιαγραφών, πλήρως εξοπλισμένες, αυτοεξυπηρετούμενες. Με την άφιξη σας περιμένει καλωσόρισμα με ένα καλάθι παραδοσιακών προϊόντων της περιοχής (Κέικ , βουτήματα , κουλουράκια ) και ένα καλάθι με (καφέ Ελληνικό , Γαλλικό , Εσπρέσο , Φραπέ , Τσάι , γάλα μερίδες , ζάχαρη ) Στο ψυγείο θα βρείτε νερά εμφιαλωμένα , φρέσκους χυμούς, αναψυκτικά και μπύρες. Επίσης ένα πλατύ χαμόγελο και διάθεση εξυπηρέτησης .
Καθίστε δίπλα στην πισίνα και χαρείτε τη μαγευτική θέα του κόλπου του Λιβαδιού (ΛΕΩΝΙΔΙΟ-ΤΥΡΟ) που συνδυάζει καταπληκτικά το βουνό και την θάλασσα. Ένας πίνακας ζωγραφικής. 

Παρακολουθήστε τα μικρά πουλιά που πετούν γύρω σας και ακούστε το κελάηδημα τους. Απολαύστε τον ήλιο και νιώστε το ελαφρύ, δροσερό αεράκι από το Μυρτώο Πέλαγος.
Ξεκουραστείτε στις ξαπλώστρες , ακούστε τη μουσική της φύσης, και μυρίστε το άρωμα της Τσακώνικης εξοχής. 

Περιπλανηθείτε στις απότομες καταπράσινες πλαγιές και περπατήστε στην βοτσαλωτή παραλία, συντροφιά με τους ήχους της θάλασσας.
Σηκωθείτε το χάραμα. Βγείτε στην βεράντα και απολαύστε την μαγική αυτή ώρα της Ανατολής. Ακούστε την Ορχήστρα των πουλιών και της Φύσης. Είναι κάτι το ανεπανάληπτο.

 Ήχοι , χρώματα, μυρωδιά. Αυτό είναι το Apelon Tiritas Villas.Απόλυτη εμπειρία διακοπών με αξιώσεις.
Ζήστε το……


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο  http://www.apelontiritas.gr/el/